Conceptgeneratie2

Eerst hebben we concept 4 terug open getrokken door te brainstormen over welke interacties er nog meer kunnen bijkomen zodat zoveel mogelijk kinderen blij gemaakt worden. Vervolgens hebben we gebrainstormd over welke climax er kan komen aan het einde.

Hieronder zie je de 3 finale concepten en de mogelijke climaxen die aan het einde komen. We laten de keuze aan de kinderen van Het Groene Eilandje om hun favoriete climax en concept te kiezen.

Concept1: Door de staart van de walvis zo snel mogelijk op en neer te bewegen gaan er meer of minder regenboog kleurige lichtjes branden. Als alle lampjes branden komt er een nog te bepalen climax (hier als voorbeeld belletjes in regenboog kleuren). Tijdens het op en neer bewegen van de staart worden de kinderen in de walvis gekieteld door de bewegende ondergrond.

Concept2: Door de staart van de walvis zo snel mogelijk op en neer te bewegen gaan er meer of minder regenboog kleurige lichtjes branden. Als alle lampjes branden komt er een nog te bepalen climax (hier als voorbeeld belletjes in regenboog kleuren). Tijdens het op en neer bewegen van de staart draaien de kinderen aan de binnenkant door een draaiende walvis buik.

Concept3: Door de staart van de walvis zo snel mogelijk op en neer te bewegen gaan er meer of minder regenboog kleurige lichtjes branden. Als alle lampjes branden komt er een nog te bepalen climax (hier als voorbeeld belletjes in regenboog kleuren). Aan de binnenkant van de walvis zijn allemaal ballen waar kinderen in kunnen spelen. De ondergrond waar de ballen op rusten kan bewegen zodat wanneer de staart in beweging is de ballen ook bewegen. Af en toe worden er ook ballen afgeschoten via het spuitgat van de walvis.

Climax
De verschillende concepten voor een coole climax aan het einde:

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s